"Samen vormen we een beestig goed team!"
Dierenartsen die dagelijks voor uw huisdier klaar staan
Dierenarts Heide Ooms

Dierenarts Kleine huisdieren

Dierenarts Heide Ooms is afgestudeerd in 2002. Ze heeft verschillende bijscholingen voor chirurgie en dermatologie bij hond en kat gevolgd. Verder heeft ze een bijzondere interesse in de geneeskunde van vogels en knaagdieren. Heide heeft ervaring op gedaan in diverse dierenklinieken in België en ook in Frankrijk. Verder legt ze zich ook toe op echografie en het nemen van digitale foto’s. In 2006 heeft ze haar eigen praktijk hier in Nijlen opgericht waar jullie nu terecht kunnen met jullie huisdier!

Dierenarts Josien Jansen

Dierenarts Kleine huisdieren

Dierenarts Josien Jansen is afgestudeerd in 2013. Tijdens haar studie heeft ze al verscheidene bijscholingen gevolgd, onder andere over spoedgevallen bij kleine huisdieren. Na het afstuderen deed ze ervaring op in een dierenkliniek aan de kust waar ze veel kennis heeft opgedaan in onder andere tandproblemen bij honden en katten, cardiologie en het aanleggen van spalken en verbanden. Dit is dan ook haar interessegebied. Sinds 2014 maakt ze een deel uit van ons enthousiast team.

Dierenarts Greet Voets

Dierenarts Kleine huisdieren

Dierenarts Greet Voets is afgestudeerd in 2008 aan de UGent. Ze heeft daarna 6 jaar gewerkt in een dierenartsencentrum voor kleine huisdieren waar ze vooral instond voor de algemene geneeskunde van hond en kat. Greet heeft een bijzondere interesse in de cardiologie, waar ze meerdere bijscholingen voor volgde. Daarnaast heeft ze ook extra belangstelling voor de kleine knaagdieren en konijnen.
 
Dierenarts Carolien Belmans

Kleine Huisdieren & Oogaandoeningen

Dierenarts Carolien Belmans is afgestudeerd in Gent in 2001. Carolien werkt al meer dan 10 jaar als dierenarts voor hond en kat en heeft hierdoor een jarenlange ervaring met onze viervoeters. Carolien volgde verschillende cursussen in verband met oogaandoeningen, waaronder ESAVS in 2006, 2007 en 2008 en in Utrecht de ‘modulaire cursus oogheelkunde 2013-2014. Carolien is ook lid van de werkgroep Eyevets.

Dierenarts Sofie Van Eylen

Dierenarts Kleine huisdieren

Dierenarts Van Eylen Sofie is afgestudeerd in 2014. Ze heeft hierna anderhalf jaar vervangingen gedaan in verscheidene praktijken over Vlaanderen. Maar in 2016 heeft ze zich genesteld in de praktijk te Nijlen en in de Lindekens te Grobbendonk. Sofie heeft reeds verscheidene bijscholingen gevolgd en blijft zich ook volop bijscholen. Momenteel houdt ze zich voornamelijk bezig met de algemene diergeneeskunde.


Dierenartsassistenten
Renée Lieckens

Renée is in 2013 afgestudeerd als dierenartsassistente aan het Sint Jozefinstituut in Geel. Zij regelt onze administratie, doet ons stockbeheer en legt onze patiëntjes in de watten. Verder kan u bij haar terecht voor voedingsadvies en het afhalen van medicatie.

Vanessa Engelen

Na een perfecte stage in 2016 is Vanessa afgestudeerd als dierenartsassistente. Vanessa verzorgt onze dieren met een grote toewijding. Verder staat zij de eigenaars te woord om ze verder te helpen met medicatie en voeding. Voor het maken van een afspraak kan u bij Vanessa terecht.

Dierenartsen voor echografie, orthopedische chirurgie en gedragsproblemen
Dierenarts Frederic Bouvez

Echografie

Dierenarts Frederic Bouvez voert Veterinaire echografie uit; drachtdiagnose, hartecho met EKG, buikecho + eventuele bijkomende onderzoeken zoals puncties, biopsies, ... Hij heeft een opleiding voor echografie en cardiologie gevolgd aan de European School for Advanced Veterinary Studies.

Frederic is een externe medewerker van de praktijk. Deze echo’s gebeuren steeds op afspraak.


Dierenarts Henk Pardon

Chirurgie - Orthopedie

Dierenarts Henk Pardon voert hier de orthopedische operaties uit zoals ingewikkelde breuken, gescheurde kruisbanden, ... Henk is lid van ESVOT, European Society of Veterinary Orthopaedics and Traumatology en volgde verschillende cursussen en congressen over orthopedie in binnen- en buitenland.

Dierenarts Henk Pardon is een externe medewerker van de praktijk en deze operaties gebeuren steeds na afspraak.

Walter Hens

Gedragsproblemen

Walter Hens volgde verschillende opleidingen om uw hond beter te leren begrijpen.


Walter Hens is een externe medewerker van de praktijk. U kan steeds een afspraak maken voor gedragsproblemen bij uw hond.